Vi är experter inom digital marknadsföring och erbjuder ett skräddarsytt team som levererar spjutspetskompetens inom:

TILLVÄXTSTRATEGI. SOME. SEO. SEARCH. ONLINE-MARKETING. WEBBUTVECKLING. DATAANALYS. STRATEGI. TAKTIK. OPTIMERING. ALGORITMER. INNEHÅLLSPRODUKTION & DIGITAL ANNONSERING FÖR FACEBOOK. INSTAGRAM. LINKEDIN. 
PR. INFLUENCER MARKETING. SEM. 
UI/UX. PAGE SPEED. WEBDESIGN. META TAGGAR. SEARCH ENGINE OPTIMIZ-ATION. SOCIALA MEDIER. WEB ANALYZIS, BUDSKAPSPLATTFORMAR. KOMMUNIKATIONSSTRATEGI. USER INTERFACE. DATAANALYS. EHANDELS-STRATEGI

Kundcase

Så här har vi hjälpt några av våra kunder att växa digitalt.

Card image

HYDROPOOL

BETALD ANNONSERING I SOCIALA MEDIER + PAGESPEED

Card image

MARTIN KEY

WEBBUTVECKLING / PAGESPEED

Card image

CLASSIC COLLECTION

SEO + BETALD ANNONSERING I SOCIALA MEDIER + GOOGLE ADS

Se alla våra case

Kunder

Här är några av de kunder vi varje dag hjälper med digitala lösningar för att nå deras mål.

Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image
Slide image

Om oss

Section image

Jag, Teo Fagerström, grundade Next Solution för att jag hade en tanke om att erbjuda en kostnadseffektiv byrå som ligger i framkant gällande digital marknadsföring men där kunden inte behöver betala för overhead kostnader. En byrå som endast tar betalt för de timmar som efterfrågas och levereras med endast de bästa experterna som passar det unika uppdraget. En byrå som kan hjälpa kunden med alla de frågeställningar, utmaningar och behov som de har och samtidigt vara en del av företagets team och brinner för att nå företagets tillväxtmål. En byrå som ligger i framkant och alltid har hungriga, leveranssäkra experter som ligger steget före.

NEXT SOLUTION är byrån som hjälper oss att leverera förbättrade resultat från månad till månad utan att vi behöver förstå all data bakom. De gör det komplicerade enkelt.

Våra Tjänster

Digital Marknadsföring

Inkluderar följande tjänster:

Vi har insett att det är summan av många olika delar som skapar de riktigt bra resultaten. Därför är vi specialiserade på en mängd olika områden inom digital marknadsföring för att på så vis kunna hjälpa ditt företag att växa. Vi har ett framgångsrikt arbetssätt och erbjuder smarta lösningar inom seo, sem och sociala medier. Genom att arbeta med samtliga delar parallellt får du som företagare största möjliga exponering och längsta möjliga räckvidd. På Next Solution jobbar vi med maximal utdelning och inget annat.

Webbutveckling

Inkluderar följande tjänster:

Ett av våra specialområden är resultatinriktad webbutveckling. Vi levererar snabba hemsidor med hög prestanda. Vi kan även hjälpa till att sköta din hemsida så att den garanterat är uppdaterad och i gott skick, med hög pagespeed och funktionalitet i toppklass. Antingen kan vi bygga en helt ny hemsida utefter dina önskemål, eller så uppgraderar vi din befintliga hemsida så att den möter nutidens hårt ställda krav. På Next Solution håller vi oss konstant uppdaterade om den senaste tidens utveckling, med ett passionerat fokus på våra kunder.

PR & kommunikation

Services include:

När allt kommer till kritan så spelar det ingen roll hur bra din affärsidé är, eller hur snygg din hemsida är, om inte människor lägger ditt varumärke på minnet. För att nå ut på ett effektivt sätt i bruset och gentemot konkurrenter gäller det att sätta sin egen tydliga identitet genom HUR man önskar kommunicera och VAD man vill lyfta fram. Det är här det börjar, att sätta nyckelbudskap och tonalitet innan man kan ta penna och beskriva er verksamhet och era USPar på en hemsida eller sociala mediekanaler. Det här är vi på Next Solution experter på. Förutom detta kan vi även paketera era budskap som nyheter för att nå ut till media och influencers. Ett kostnadseffektivt sätt att skapa uppmärksamhet för era produkter och tjänster.