Om oss Om oss Om oss Om oss

OM OSS

Jag, Teo Fagerström, grundade Next Solution för att jag hade en tanke om att erbjuda en kostnadseffektiv byrå som ligger i framkant gällande digital marknadsföring men där kunden inte behöver betala för overhead kostnader. En byrå som endast tar betalt för de timmar som efterfrågas och levereras med endast de bästa experterna som passar det unika uppdraget. En byrå som kan hjälpa kunden med alla de frågeställningar, utmaningar och behov som de har och samtidigt vara en del av företagets team och brinner för att nå företagets tillväxtmål. En byrå som ligger i framkant och alltid har hungriga, leveranssäkra experter som ligger steget före.

3 år senare består vi av 15-tal frilansande experter som med brinnande intresse jobbar med sina uppdrag, var de vill.

Vi skräddarsyr ditt kundteam som ibland består av 2 personer, ibland 6 personer, helt utifrån dina behov och uppdrag. Vi ser oss som er förlängda marknadsavdelning med spjutspetskompetens inom digital marknadsföring.

Vi har en gedigen portfölj med genomförda uppdrag bland både stora och små företag, från olika branscher. Mer om dem kan du läsa under våra case.

Hur vi jobbar

Vi börjar alltid med frågan.
Vad vill ni uppnå?

Utifrån detta gör vi en behovsinventering, analys och därefter strategi som redogör för vad ni bäst behöver, hur ni ska komma dit och till vilken kostnad.

Ibland behövs kanske en webb-analys för att se varför er konvertering inte fungerar? Eller så är det en kreativ sociala mediekampanj som får trafiken att öka och därefter ge konverteringar. Frågorna är lika många som svaren. Kom till oss så hjälper vi att reda ut var ni ska börja på er nya tillväxtresa.

Teamet

TEO FAGERSTRÖM

PROJEKTLEDARE

MAGNUS SCHILL

GOOGLE ADS SPECIALIST

JONATHAN

WEBBUTVECKLARE

JOSEFINE THYBERG

SOCIAL MEDIA MANAGER

SEBASTIAN

PAID SOCIAL

DINA

WEB DESIGN

Var vi finns

map