SEM SEM SEM SEM

Google Ads – Sökmotormarknadsföring

SEM, Search Engine Marketing, eller sökmotormarknadsföring som det heter på ren svenska är en typ av marknadsföring baserat på sökord. Genom att använda sig av sökmotormarknadsföring kan företag synas på Google baserat på det som användarna aktivt söker på. Det är ett effektivt sätt att synas och hjälpa företagets exponering under till exempel kampanjer, nylanseringar eller erbjudandeveckor men man kan också annonsera under en längre period.

Vi hjälper dig att annonsera på Google

För att sökmotormarknadsföringen ska vara framgångsrik krävs ett gediget förarbete, som startar med en djup sökanalys. Vår ambition är att öka våra kunders konverteringsgrad till lägsta möjliga avgift, och då krävs det att vi fullt ut förstår målgruppens sökbeteende. För att göra detta börjar vi med en genomgående sökanalys. Vi hjälper då våra kunder att förstå vad deras besökare aktivt söker på för att på så sätt leda relevanta besökare till sidan. Nästa steg är såklart att visa besökarna relevant innehåll, höja besöksupplevelsen och på så vis öka konverteringsgraden.Med vår sökanalys får vi full inblick i både vad användarnas preferenser är, samtidigt som vi kombinerar det med Googles anspråk. Utan en grundlig sökanalys och ett par erfarna ögon kan man omöjligt skapa sig sökmotormarknadsföring som är relevant och håller över tid. På Next Solution håller vi oss ajour med Googles ständigt uppdaterade kravbild och ser till att våra kunders hemsidor har en prestanda som håller måttet hela vägen.

Vi hjälper er från start till slut med eran Google Ads kampanj

Då användarnas beteende förändras behöver också kampanjen förändras. Därför har Next Solution SEM-specialister vars enda uppgift är att säkerställa att din kampanj är relevant från början till slut. Vi börjar med den grundliga sökanalysen och granskning av data, och utifrån denna information har vi en faktabaserad stomme att bygga på. Efter detta jobbar vi med att skriva attraktiva annonser som är relevanta utifrån din målgrupps sökbeteende. Vi styr annonseringen under kampanjens gång och modifierar löpande utifrån behov. Vi är med under hela vägen och optimerar och tweakar för att ni ska uppnå det ni vill med er SEM-kampanj. Vi finns här för att hjälpa er nå era mål.

Våra Tjänster

Digital Marknadsföring

Inkluderar följande tjänster:

Vi har insett att det är summan av många olika delar som skapar de riktigt bra resultaten. Därför är vi specialiserade på en mängd olika områden inom digital marknadsföring för att på så vis kunna hjälpa ditt företag att växa. Vi har ett framgångsrikt arbetssätt och erbjuder smarta lösningar inom seo, sem och sociala medier. Genom att arbeta med samtliga delar parallellt får du som företagare största möjliga exponering och längsta möjliga räckvidd. På Next Solution jobbar vi med maximal utdelning och inget annat.

Webbutveckling

Inkluderar följande tjänster:

Ett av våra specialområden är resultatinriktad webbutveckling. Vi levererar snabba hemsidor med hög prestanda. Vi kan även hjälpa till att sköta din hemsida så att den garanterat är uppdaterad och i gott skick, med hög pagespeed och funktionalitet i toppklass. Antingen kan vi bygga en helt ny hemsida utefter dina önskemål, eller så uppgraderar vi din befintliga hemsida så att den möter nutidens hårt ställda krav. På Next Solution håller vi oss konstant uppdaterade om den senaste tidens utveckling, med ett passionerat fokus på våra kunder.

PR & kommunikation

Services include:

När allt kommer till kritan så spelar det ingen roll hur bra din affärsidé är, eller hur snygg din hemsida är, om inte människor lägger ditt varumärke på minnet. För att nå ut på ett effektivt sätt i bruset och gentemot konkurrenter gäller det att sätta sin egen tydliga identitet genom HUR man önskar kommunicera och VAD man vill lyfta fram. Det är här det börjar, att sätta nyckelbudskap och tonalitet innan man kan ta penna och beskriva er verksamhet och era USPar på en hemsida eller sociala mediekanaler. Det här är vi på Next Solution experter på. Förutom detta kan vi även paketera era budskap som nyheter för att nå ut till media och influencers. Ett kostnadseffektivt sätt att skapa uppmärksamhet för era produkter och tjänster.