PR PR PR PR PR PR

PR – Public Relations

PR står för Public Relations och kan enkelt översättas till relationer med allmänheten. PR handlar alltså till viss del om hur man framställs och uppfattas i media men innefattar idag även hur man når ut via influencers. PR är intressant för företagare då det klassas som en form av marknadsföring. En stor fördel med PR är att det är förtjänad uppmärksamhet och inte betald, vilket ökar trovärdigheten.

PR Strategi

Vi vill hjälpa företag att skapa goda relationer med media och influencers via träffsäker och relevant kommunikation. Det är en stor utmaning idag är att lyckas sticka ut i bruset och få journalisters och influencers uppmärksamhet. Det gäller att hitta de guldkorn som utmärker just ditt varumärke, och förmedla dem vid exakt rätt tidpunkt och på rätt sätt. Vi har lång erfarenhet av detta och hjälper dig att lyckas med rätt PR- och influencerstrategi.

 

Våra PR strateger författar nyheter, vinklar och budskap till pressmeddelanden, pressutskick eller pressevent för att generera så mycket bra publicitet som möjligt. Behöver ni även hjälp med budskapsträning, medieträning eller kreativa workshops så hjälper vi er med det också.

Våra Tjänster

Digital Marknadsföring

Inkluderar följande tjänster:

Vi har insett att det är summan av många olika delar som skapar de riktigt bra resultaten. Därför är vi specialiserade på en mängd olika områden inom digital marknadsföring för att på så vis kunna hjälpa ditt företag att växa. Vi har ett framgångsrikt arbetssätt och erbjuder smarta lösningar inom seo, sem och sociala medier. Genom att arbeta med samtliga delar parallellt får du som företagare största möjliga exponering och längsta möjliga räckvidd. På Next Solution jobbar vi med maximal utdelning och inget annat.

Webbutveckling

Inkluderar följande tjänster:

Ett av våra specialområden är resultatinriktad webbutveckling. Vi levererar snabba hemsidor med hög prestanda. Vi kan även hjälpa till att sköta din hemsida så att den garanterat är uppdaterad och i gott skick, med hög pagespeed och funktionalitet i toppklass. Antingen kan vi bygga en helt ny hemsida utefter dina önskemål, eller så uppgraderar vi din befintliga hemsida så att den möter nutidens hårt ställda krav. På Next Solution håller vi oss konstant uppdaterade om den senaste tidens utveckling, med ett passionerat fokus på våra kunder.

PR & kommunikation

Services include:

När allt kommer till kritan så spelar det ingen roll hur bra din affärsidé är, eller hur snygg din hemsida är, om inte människor lägger ditt varumärke på minnet. För att nå ut på ett effektivt sätt i bruset och gentemot konkurrenter gäller det att sätta sin egen tydliga identitet genom HUR man önskar kommunicera och VAD man vill lyfta fram. Det är här det börjar, att sätta nyckelbudskap och tonalitet innan man kan ta penna och beskriva er verksamhet och era USPar på en hemsida eller sociala mediekanaler. Det här är vi på Next Solution experter på. Förutom detta kan vi även paketera era budskap som nyheter för att nå ut till media och influencers. Ett kostnadseffektivt sätt att skapa uppmärksamhet för era produkter och tjänster.