Webbdesign Webbdesign Webbdesign Webbdesign

Webbdesign

Webbdesign handlar mycket om hur en hemsida ser ut, men det handlar framförallt om hur den upplevs. Inom det stora spektrat webbdesign ryms grafisk design, psykologi och teknologi. För att skapa riktigt bra webbdesign behöver man göra ett grundligt förarbete för att på djupet förstå hur hemsidan är tänkt att användas. För att förstå det krävs att man är väl insatt i de tänkta användarnas behov och önskemål.

Forskning visar att vi enbart har en tiondels sekund på oss att övertyga besökare på hemsi-dor. Om hemsidan är rörig och otydlig är besökaren väl medveten om att det finns gott om andra fiskar i sjön, och lämnar därför hemsidan per omgående. På Next Solution vet vi hur detta undviks. Vi gör både snygga och funktionella hemsidor och vi jobbar inte med genvägar.

Allt eftersom att ditt företag växer och din målgrupps behov förändras kan hemsidan behöva uppdateras. Med en noggrant framtagen webbdesign från Next Solution kan vi enkelt justera och optimera längs med vägen. För oss är det viktigt att ditt företag är representerat på rätt sätt, därför jobbar våra erfarna designers alltid tätt tillsammans med våra kunder.

Grafisk profil

Den grafiska profilen är tonsättande för hela varumärket. Den grafiska profilen blir de färger och former som omedelbart ska förmedla varumärket, även utan en förklarande text. Det är företagets visuella identitet. Den grafiska profilen är bred och behöver uppfylla många krav. Den behöver vara genomtänkt, tydlig, skalbar, tongivande, unik, minnesvärd samt förmedla kärnan av företaget. Tillsammans med kunden tar våra erfarna designers fram en grafisk profil som vi ämnar ska hålla över tid. På Next Solution ger vi nya infallsvinklar och perspektiv samtidigt som vi är lyhörda på kundens önskemål. Genom ett nära samarbete skräddarsyr vi den grafiska profilen så att den blir perfekt för kundens varumärke.

Tjänstedesign och design thinking

Tjänstedesign, även kallat service design, handlar om ett helhetsgrepp kring affärsutvecklingen, både online och offline. Tjänstedesign går på djupet av den service du vill erbjuda dina kunder och förbättrar den för att möta deras behov, gärna innan de själva insett att ett behov har uppstått. Tjänstedesign syftar till att följa kunden från det att köpbehovet väckts (eller innan), via deras eventuella upplevelser offline, till det fysiska eller digitala köpet, och sedan slutligen analysera hur produkten eller tjänsten används och upplevs.Design Thinking, eller designtänkande, är en term som designers använder för att tackla komplexa problem. Med startpunkt i användarna börjar våra designers sin process genom att se produkten eller tjänsten ur användarnas ögon. Genom att applicera designtänkande tidigt i processen kan man undanröja eventuella problem mycket snabbare. Det här användarperspektivet ligger sedan till grund för prototyper, skisser och kreerande kring hela webbdesignen. Det är ett effektivt och lönsamt arbetssätt där vi kartlägger användarbeteendet redan innan idéprocessen.För att kunna arbeta effektivt med tjänstedesign och design thinking krävs att du har förmågan och viljan att sätta dig in i människors behov, beteenden och drivkrafter. På Next Solution har vi både viljan och förmågan. Vidare har vi även verktygen och expertisen för att skapa riktigt bra hemsidor.

Våra Tjänster

Digital Marknadsföring

Inkluderar följande tjänster:

Vi har insett att det är summan av många olika delar som skapar de riktigt bra resultaten. Därför är vi specialiserade på en mängd olika områden inom digital marknadsföring för att på så vis kunna hjälpa ditt företag att växa. Vi har ett framgångsrikt arbetssätt och erbjuder smarta lösningar inom seo, sem och sociala medier. Genom att arbeta med samtliga delar parallellt får du som företagare största möjliga exponering och längsta möjliga räckvidd. På Next Solution jobbar vi med maximal utdelning och inget annat.

Webbutveckling

Inkluderar följande tjänster:

Ett av våra specialområden är resultatinriktad webbutveckling. Vi levererar snabba hemsidor med hög prestanda. Vi kan även hjälpa till att sköta din hemsida så att den garanterat är uppdaterad och i gott skick, med hög pagespeed och funktionalitet i toppklass. Antingen kan vi bygga en helt ny hemsida utefter dina önskemål, eller så uppgraderar vi din befintliga hemsida så att den möter nutidens hårt ställda krav. På Next Solution håller vi oss konstant uppdaterade om den senaste tidens utveckling, med ett passionerat fokus på våra kunder.

PR & kommunikation

Services include:

När allt kommer till kritan så spelar det ingen roll hur bra din affärsidé är, eller hur snygg din hemsida är, om inte människor lägger ditt varumärke på minnet. För att nå ut på ett effektivt sätt i bruset och gentemot konkurrenter gäller det att sätta sin egen tydliga identitet genom HUR man önskar kommunicera och VAD man vill lyfta fram. Det är här det börjar, att sätta nyckelbudskap och tonalitet innan man kan ta penna och beskriva er verksamhet och era USPar på en hemsida eller sociala mediekanaler. Det här är vi på Next Solution experter på. Förutom detta kan vi även paketera era budskap som nyheter för att nå ut till media och influencers. Ett kostnadseffektivt sätt att skapa uppmärksamhet för era produkter och tjänster.