Influencer Marketing Influencer Marketing Influencer Marketing Influencer Marketing

Influencer Marketing

Influencer Marketing är relativt ny marknadsföringskanal men som har vuxit sig enormt stark de senaste 5-10 åren. Idag har influencers en stor påverkan på hur ert varumärke kan uppfattas och hur de kan påverka er försäljning.

Det är en marknadsföringsmetod där ni använder er av människor med stor påverkningskraft, så kallade influencers. Detta sker primärt i sociala medier och på bloggar. Det innefattar ett numera ett oftast ett betalt samarbete och innebär att influencern skapar ett kreativt innehåll och berättar om era produkter. Bäst effektivitet blir det om man gör det som ett långsiktigt samarbete och använder sig av influencers genomslagskraft som ett ansikte utåt för ert varumärke även i övriga kanaler och marknadsföring. Vi hjälper er att identifiera rätt influencers för ert varumärke och koordinerar allt som rör samarbetet inklusive uppföljning och utvärdering.

 

Har du produktnyheter kan det även fungera effektivt att nå ut till sk Microinfluencers. Influencers med ett mindre antal följare men som oftast är nöjda med att få och utvärdera produkter utan ersättning.

Kampanjkoncept

För att nå ut med ert varumärke på rätt sätt och skapa uppmärksamhet i flödet för att skapa större engagemang hos er målgrupp så kan det krävas att man emellanåt gör en mer kreativ kampanj. Målen för kampanjen kan exempelvis vara att öka konverteringen till er onlinebutik, eller få fler att komma till er fysiska butik, eller stärka ert varumärke.

Next Solutions kreatörer är experter på de senaste trenderna och grymma på att producera film, rörligt, foto och text som fångar mottagarens intresse.

Våra Tjänster

Digital Marknadsföring

Inkluderar följande tjänster:

Vi har insett att det är summan av många olika delar som skapar de riktigt bra resultaten. Därför är vi specialiserade på en mängd olika områden inom digital marknadsföring för att på så vis kunna hjälpa ditt företag att växa. Vi har ett framgångsrikt arbetssätt och erbjuder smarta lösningar inom seo, sem och sociala medier. Genom att arbeta med samtliga delar parallellt får du som företagare största möjliga exponering och längsta möjliga räckvidd. På Next Solution jobbar vi med maximal utdelning och inget annat.

Webbutveckling

Inkluderar följande tjänster:

Ett av våra specialområden är resultatinriktad webbutveckling. Vi levererar snabba hemsidor med hög prestanda. Vi kan även hjälpa till att sköta din hemsida så att den garanterat är uppdaterad och i gott skick, med hög pagespeed och funktionalitet i toppklass. Antingen kan vi bygga en helt ny hemsida utefter dina önskemål, eller så uppgraderar vi din befintliga hemsida så att den möter nutidens hårt ställda krav. På Next Solution håller vi oss konstant uppdaterade om den senaste tidens utveckling, med ett passionerat fokus på våra kunder.

PR & kommunikation

Services include:

När allt kommer till kritan så spelar det ingen roll hur bra din affärsidé är, eller hur snygg din hemsida är, om inte människor lägger ditt varumärke på minnet. För att nå ut på ett effektivt sätt i bruset och gentemot konkurrenter gäller det att sätta sin egen tydliga identitet genom HUR man önskar kommunicera och VAD man vill lyfta fram. Det är här det börjar, att sätta nyckelbudskap och tonalitet innan man kan ta penna och beskriva er verksamhet och era USPar på en hemsida eller sociala mediekanaler. Det här är vi på Next Solution experter på. Förutom detta kan vi även paketera era budskap som nyheter för att nå ut till media och influencers. Ett kostnadseffektivt sätt att skapa uppmärksamhet för era produkter och tjänster.