Webbutveckling Webbutveckling Webbutveckling Webbutveckling

Webbutveckling – Vi Kan Allt Inom Webb

Vill du helst handla i en butik som är snygg och prydlig, där det enkelt går att hitta det du söker, och som dessutom är snyggt inredd? Eller vill du handla i en butik där det är svårt att hitta, där det är stökigt och de har en gräslig tapet på väggarna som sticker i ögonen? Vi vet vad vi hade valt. På samma sätt är det viktigt med en bra och välgjord hemsida med en snygg design. På Next Solution har vi kompetensen att bygga snygga och välfungerande hemsidor helt utifrån dina önskemål.

Det finns tre anledningar till varför det är viktigt med webbutveckling för företag. Ur ett SEO-perspektiv är det fullkomligt grundläggande att hemsidan är sökmotoroptimerad. Google gillar inte längre dåliga hemsidor och kommer ranka ner en dåligt utvecklad hemsida med rörig kod och överflödig text.

Google kommer dessutom straffa dig dubbelt om besökare verkar ogilla din hemsida. Du blir nedprioriterad om Google märker att besökare klickar runt utan att hitta rätt, om sidan laddas för långsamt eller om besökare rakt av lämnar din sida.
Ur ett långsiktigt perspektiv behöver även hemsidan vara ordentligt framtagen så att en annan webbutvecklare kan ta vid och göra ändringar i den befintliga koden. Om hemsidan är ett hemmabygge kan det bli mödosamt och kostsamt att göra ändringar. Vi på Next Solution hjälper dig att göra rätt från början, eller snygga till den befintliga versionen.

Page Speed - Är er hemsida för långsam?

Människan blir mer och mer otålig och nu för tiden är vi knappt beredda att vänta överhuvdtaget. Den som väntar på något gott, väntar helt plötsligt alltid för länge. Om er hemsida är för långsam är risken stor att ni går miste om mycket. Delvis gillar inte Google långsamma hemsidor och kommer ranka ner sidan, och sedan gillar inte heller användarna seg laddningshastighet. Det är till och med så att upp emot 40% lämnar sidan om det tar mer än 3 sekunder att ladda in den, och att tappa användare betyder att förlora pengar. Som tur är har vi på Next Solution effektiva processer för att höja er hemsidas pagespeed och därmed öka er trafik.

UI/UX - Vi lägger stor vikt på UX och UI

Det är många förkortningar att hålla reda på och nyligen kom två till – UX och UI. UX betyder User Experience och handlar om användarupplevelsen. UI betyder User Interface och syftar till användarvänligheten. Man hade kunnat säga att UX är kartan som förklarar hur du hittar i huset, och UI är inredningen och planlösningen inuti huset. Om kartan är fel spelar det ingen roll hur fluffiga kuddarna är, och om kartan är rätt men tapeterna är fula vill man inte vara i huset ändå. Båda dessa behöver stämma och samspela
Det är viktigt att ha förståelse för hur UX och UI kompletterar och interagerar med varandra för att nyttja bästa effekt. Som tur är har vi på Next Solution koll på detta.

Web Design - Ny hemsida eller bygga om existerande hemsida?

Det kan vara sentimentalt att göra sig av med en gammal klenod, men om den inte längre fyller sin funktion kan det kanske vara rätt att byta ut den.
Beroende på hur er hemsida ser ut i nuläget och på vad era önskemål är framåt så diskuterar vi fram den absolut bästa lösningen för er. Ibland kan det vara vettigt att börja om från början. Göra om och göra rätt. Medan det ibland finns tillräckligt mycket bra stoff att jobba vidare på. På Next Solution är vi fenor både på att bygga helt nya hemsidor, och på att bygga om existerande hemsidor. Oavsett om du vill behålla din klenod och renovera den, eller är i behov av en helt ny så hjälper vi dig.

Våra Tjänster

Digital Marknadsföring

Inkluderar följande tjänster:

Vi har insett att det är summan av många olika delar som skapar de riktigt bra resultaten. Därför är vi specialiserade på en mängd olika områden inom digital marknadsföring för att på så vis kunna hjälpa ditt företag att växa. Vi har ett framgångsrikt arbetssätt och erbjuder smarta lösningar inom seo, sem och sociala medier. Genom att arbeta med samtliga delar parallellt får du som företagare största möjliga exponering och längsta möjliga räckvidd. På Next Solution jobbar vi med maximal utdelning och inget annat.

PR & kommunikation

Services include:

När allt kommer till kritan så spelar det ingen roll hur bra din affärsidé är, eller hur snygg din hemsida är, om inte människor lägger ditt varumärke på minnet. För att nå ut på ett effektivt sätt i bruset och gentemot konkurrenter gäller det att sätta sin egen tydliga identitet genom HUR man önskar kommunicera och VAD man vill lyfta fram. Det är här det börjar, att sätta nyckelbudskap och tonalitet innan man kan ta penna och beskriva er verksamhet och era USPar på en hemsida eller sociala mediekanaler. Det här är vi på Next Solution experter på. Förutom detta kan vi även paketera era budskap som nyheter för att nå ut till media och influencers. Ett kostnadseffektivt sätt att skapa uppmärksamhet för era produkter och tjänster.