SEO SEO SEO SEO

Sökmotoroptimering – (SEO)

Sökmotoroptimering består av flera steg, och alla är viktiga för att nå bra och långsiktiga SEO-resultat. Som erfaren SEO-byrå vet vi vad som krävs för att hjälpa våra kunder att öka sin synlighet på Google och därmed öka sina intäkter. Organisk trafik står för 53% av all trafik till webbplatser idag och 75% går inte vidare till andra sidan när dem söker efter något på Google. Vi hjälper dig att ta del av den trafiken.

Next Solution är specialiserade på att skapa skräddarsydda och unika strategier för sina kunder då varje webbplats är unik så behöver du en byrå som kan hjälpa er att skapa en unik lösning som passar just er webbplats. Next Solution är en SEO-byrå i Stockholm men hjälper kunder över hela Sverige och internationellt.

Våra olika steg inom sökmotoroptimering

Steg 1: Sökordsanalys

Det första steget består utav att gära en sökordsanalys för din webbplats och dina tjänster eller produkter för att välja sökord som är relevanta för dig. Vi tittar på sökvolymer och hur tuff konkurrensen är för att bestämma vilka sökord som är mest lönsamma att optimera för. Därmed kan vi hjälpa dig att välja rätt sökord från början så att du får en bra grund att stå på.

Steg 2. On page

När vi valt sökord att arbeta med gör vi en on-page optimering utav webbplatsen där vi går igenom allt ifrån innehåll till navigerings struktur och ”H” struktur. Med högkvalitativt och relevant innehåll så kommer inte bara du få bättre placering i sökresultatet utan öka din konvertering när du har innehåll som är intressant för besökarna.

Steg 3: Teknisk SEO

Teknisk SEO handlar om att optimera tekniska faktorer på din webbplats. Vi ser över hastigheten på webbplatsen skapar en tydlig hierarki genom navigeringen och internlänkar.

Steg 4: Länkstrategi och länkarbete (Off-page)

Länkar till din webbplats är avgörande för att konkurrera på konkurrensutsatta sökresultat. Vi hjälper dig att utarbeta en länkstrategi för att nå en högre position. Vi arbetar med att skapa länkar till din webbplats från högkvalitativa webbplatser för att öka din synlighet på Google.

Viktigt att du jobbar ed en byrå som kan hantera alla delar av ett SEO arbete för att nå resultat. Genom en tydlig SEO-strategi som inkluderar sökordsanalys, on-page, teknisk SEO och länkstrategi och länkarbete avgörande för att optimera din webbplats och öka dess synlighet på Google. Genom att följa dessa steg kan man säkerställa att din webbplats rankas högre i sökresultaten och därmed öka trafiken till din webbplats.

Sökoptimering är en långsiktig investering

Det finns flera fördelar med att investera i sökmotoroptimering. För det första ökar din synlighet på Google vilket kan leda till fler kunder och därmed ökade intäkter. Dessutom är SEO en långsiktig strategi som kan ge mer hållbara resultat än andra betalda kanaler som ger en omedelbar effekt men ofta är dyrare.

För att lyckas med SEO krävs det en kontinuerlig insats. Google ändrar ständigt sina sökalgoritmer vilket innebär att din SEO-strategi också behöver uppdateras och anpassas. Därför är det viktigt att ha en pålitlig SEO-byrå som hjälper dig att hålla dig uppdaterad och konkurrenskraftig.

Q: Vad är SEO?

A: SEO står för ”sökmotoroptimering”. Det är processen att optimera en webbplats för att öka dess synlighet i sökmotorernas organiska resultat.

Q: Vad är on-page SEO?

A: On-page SEO handlar om att optimera innehållet och strukturen på en webbplats för att öka dess synlighet i sökmotorerna. Det inkluderar faktorer som titlar, beskrivningar, rubriker, interna länkar, bilder och metadata.

Q: Vad är off-page SEO?

A: Off-page SEO handlar om faktorer som påverkar en webbplats ranking utanför själva webbplatsen, som länkar från andra webbplatser, sociala signaler och användarupplevelse.

Q: Vad är en länkprofil (Off-page)?

A: En länkprofil är en samling av länkar som pekar till en specifik webbplats. En bra länkprofil innehåller relevanta, högkvalitativa länkar från andra auktoritativa webbplatser.

Våra Tjänster

Digital Marknadsföring

Inkluderar följande tjänster:

Vi har insett att det är summan av många olika delar som skapar de riktigt bra resultaten. Därför är vi specialiserade på en mängd olika områden inom digital marknadsföring för att på så vis kunna hjälpa ditt företag att växa. Vi har ett framgångsrikt arbetssätt och erbjuder smarta lösningar inom seo, sem och sociala medier. Genom att arbeta med samtliga delar parallellt får du som företagare största möjliga exponering och längsta möjliga räckvidd. På Next Solution jobbar vi med maximal utdelning och inget annat.

Webbutveckling

Inkluderar följande tjänster:

Ett av våra specialområden är resultatinriktad webbutveckling. Vi levererar snabba hemsidor med hög prestanda. Vi kan även hjälpa till att sköta din hemsida så att den garanterat är uppdaterad och i gott skick, med hög pagespeed och funktionalitet i toppklass. Antingen kan vi bygga en helt ny hemsida utefter dina önskemål, eller så uppgraderar vi din befintliga hemsida så att den möter nutidens hårt ställda krav. På Next Solution håller vi oss konstant uppdaterade om den senaste tidens utveckling, med ett passionerat fokus på våra kunder.

PR & kommunikation

Services include:

När allt kommer till kritan så spelar det ingen roll hur bra din affärsidé är, eller hur snygg din hemsida är, om inte människor lägger ditt varumärke på minnet. För att nå ut på ett effektivt sätt i bruset och gentemot konkurrenter gäller det att sätta sin egen tydliga identitet genom HUR man önskar kommunicera och VAD man vill lyfta fram. Det är här det börjar, att sätta nyckelbudskap och tonalitet innan man kan ta penna och beskriva er verksamhet och era USPar på en hemsida eller sociala mediekanaler. Det här är vi på Next Solution experter på. Förutom detta kan vi även paketera era budskap som nyheter för att nå ut till media och influencers. Ett kostnadseffektivt sätt att skapa uppmärksamhet för era produkter och tjänster.