12 maj 2023

Den digitala byrån som levererar allt under ett tak med skräddarsytt team

Genom att jobba aktivt med att hitta de bästa experterna inom branschen lyckas Next Solution vara den digitala marknadsföringsbyrån med spetskompetens inom alla områden. Alltifrån digital strategi, design, digital marknadsföring och analys av resultat. Vi skräddarsyr det team som är bäst lämpade för uppdraget och med en kontaktperson processleder vi er från uppdragsbeskrivning med tydliga mål, budget och önskade resultat till genomförande och om ni önskar, vidare underhåll och support framåt. 


Våra digitala kreatörer har lång erfarenhet av att jobba med lösningar i framkant. De har alla en gedigen portfolio med samlade erfarenheter som ligger till grund för det team vi skräddarsyr för ert uppdrag. En portfolio är varje kreatörs bästa vän. Genom att kika på deras resultat av tidigare arbeten får man en bild på hur expertens tankegång ser ut. Detsamma gäller när de får göra egna cases för att tillämpa deras idéer och processer. Dessa ideer resulterar snabbt och tydligt i fantastiska resultat som utvecklat flera företag i deras framgång. Detta säger även något om deras personliga egenskaper då de tillåts tänka fritt. Personliga egenskaper är nyckeln till att lyckas då man alltid kan lära sig att göra vissa saker, men man kan inte ändra attityden och inställningen till vissa uppdrag. Detta gör det möjligt att anställa de absolut bästa i fältet.

Idag har Next Solution flera digitiala kreatörer. Alla handplockade för sin expertis inom områden som SEO, sociala medier och PR och kommunikation, Google Ads, Webbutveckling. Utöver dessa så har byrån ett brett nätverk av experter inom teknisk produktion, UX/UI, web design, web-analys, översättare, skribenter mfl.

Vi inleder varje samarbete med en uppstart där vi hjälper er att definiera en uppdragsbeskrivning, brief. Denna innefattar tydliga målsättningar, resursbehov, budget och tidsplan. Innan arbetet påbörjas så godkänns briefen av kund och därefter kan arbetet påbörjas.

Många uppdrag innebär löpande support, produktion, kampanjplanering och genomförande och då arbetar vi med en så kallad retainer som innefattar en tydlig månadsbudget med löpande kundavstämningar och leverans. Allt för att det ska vara så smidigt och tydligt som möjligt för alla parter.

Analys av data är också en viktig del för att sätta effektiva mål framåt, något som för många kan vara tidskrävande och komplicerat. Våra dataexperter älskar siffror och kan utifrån verktyg som Google analytics, Search console, Ahrefs, mfl hjälpa er att förklara hur den digitala kundresan ser ut och vad som behöver förbättras.

Idag arbetar Next Solution med en bredd av kunder inom olika branscher. Exempelvis Hydropool, Classic Collection (inredning), Love Warriors, Konstlagret och Matkompaniet. Alla som har haft unika behov och som byrån idag arbetar med löpande. Den personliga kontakten är viktig och Next Solution ska ses som den förlängda avdelningen som jobbar nära tillsammans med er.

Är du nyfiken på att höra mer om vi kan hjälpa er med er digitala resa? Kontakta oss gärna för ett samtal eller möte så får ni berätta mer om era utmaningar och behov.

Du kanske även gillar

Marknadsföring av Limousinetjänster från Limogroup

Optimera Ditt Företags Hyresavtal med Hyresgaranti