19 april 2023

Jobba på Sveriges härligaste digitala byrå!

Vill du bli en av experterna i vårt härliga gäng? Vi växer och letar nu efter nya digitala förmågor som kan stärka upp leveranserna inom vår digitala värld.


Next Solution är en innovativ digital fullservicebyrå som erbjuder allt under samma tak oavsett om det är strategi eller kodning, design eller produktion av content i sociala medier och digital marknadsföring. Vår mission är att bli Sveriges vassaste byrå inom dessa områden med 100% kundnöjdhet. Vi vill erbjuda den bredd av expertis som våra kunder efterfrågar utan att de ska behöva krångla med flera leverantörer och kontaktpersoner. Hos oss har de en person som ser till att projekten definieras, breiferna godkänns och att produktionen sker enligt tidsplan. Många av våra kunder har också en löpande retainer där vi varje månad levererar idé, produktion, annonsering, analys och uppföljning.

Nu söker vi experter inom flera områden som hyrs in för respektive uppdrag. Vi söker dig som ligger i framkant när det gäller SEO, sociala medier, PR och kommunikation, Google Ads, Webbutveckling, teknisk produktion, UX/UI, design, web-analys, översättare, och skribenter.

För att du ska passa in hos oss bör du ha vassa kunskaper inom ditt område och ständigt vara nyfiken och uppdaterad på det senaste. Du ska gilla att jobba i team, vara noggrann men också arbeta självständigt och leverera utifrån deadline. De flesta av oss jobbar från olika delar av Sverige och världen men du är även välkommen att sitta på vårt kontor i Solna. Vi ser dig som en långsiktig resurs i vårt team och tror på starkt engagemang med frihet under ansvar.

Låter det intressant? Skicka ett personligt mail med CV och Case-portfölj till teo@nextsolution.se

Du kanske även gillar

Marknadsföring av Limousinetjänster från Limogroup

Optimera Ditt Företags Hyresavtal med Hyresgaranti