Kundcase

Tectorius

SEO + PageSpeed

Läs mer

Om Tectorius

Tectorius är en ledande aktör inom takmålning och funnits sen 2006. Deras vision är att nå ut till svenska hushåll och kunna erbjuda ett alternativ till allt för tidiga takbyten där en behandling utav taket kan förlänga livslängden på ditt tak avsevärt. Som ledande aktör inom takmålning har det varit viktigt att befästa även en ledande roll på Google och där kommer Next Solution in i bilden.

Vad vi har uppnått än så länge

UTMANING

 

Tectorius är verksam inom en väldigt nischad bransch där vi kontinuerligt måste utveckla vår position online. Då branschen är relativt ”ung” så betyder det att marknaden inte har några enskilda sökord som vi kan fokusera på. Här måste vi kontinuerligt identifiera nya sökord med sökordsanalyser för att hitta nya kunder.

 

Tectorius valde Next Solution för att sätta en tydligare position online.

MÅL

*Öka deras digitala synlighet

*Optimera hemsidan så att den blev snabbare

*Komma högt upp bland sökningar på de sökord som deras kunder använder

*Identifiera nya söktermer

 

 

Trafiken har ökat med 170% sen 2020

Vi har kontinuerligt fått arbeta med sökordsanalyser för att identifiera nya sökord/söktermer då det är väldigt små sökvolymer och hög konkurrens. Men med en tydlig strategi redan från början har vi uppnått ökning för varje år.

PageSpeed upp till 81

Att ha en snabb hemsida är a-o i vårt SEO arbete. Då kundens hemsida är byggd i Elementor så har vi fått trolla med knäna men lyckats få upp hastigheten avsevärt.

”Next Solution är fantastiska att samarbeta med! Vid önskemål eller hjälp är de alltid snabba och smidiga. De ser till att alltid hitta lösningar som passar kunden och vill alltid kundens bästa”

Nancy, Sälj & Marknadsansvarig